3 Snapchat-funktioner, du kan bruge til fordel for din virksomhed

Snapchat er et fantastisk værktøj til virksomheder med et aktivt følgende eller samfund. Det er også en fantastisk platform at skabe et samfund. Du skal bare fortælle folk andre steder, da det ikke er så let for folk at finde dig. Mens Snapchat konstant tilføjer nye funktioner, er ikke alle gode til erhvervslivet, da platformen for det meste er rettet mod peer to peer-kommunikation og deling. Her er dog tre funktioner, der kan bruges til en virksomhedskonto ...

SNAP-KORT

Hvis du vil bruge Snap Maps, skal du knibe på kameraskærmen for at indlæse kort og indstille dig selv og derefter vælge tandhjulet i øverste højre hjørne for at redigere din synlighed.

Selvom denne funktion muligvis er fantastisk til en personlig konto, hvor kun dine nære venner følger dig, er det bare lidt uhyggeligt, hvis nogen kan se nøjagtigt, hvor du er. Folk kan se ned til gadevisning af hvor du sidst var online, så som en virksomhed med et bredere udvalg af tilhængere skal du være mere forsigtig. Ved at vælge bestemte personer kan du vælge hvilke venner, der kan se, hvor du er, så du kan begrænse din synlighed til dem, som du faktisk ikke ville have noget imod at se dig som din partner eller bedste ven. For erhvervslivet er det bedst at have det enten på, så alle kan se, eller i Ghost Mode.

Årsager til, at du måske ønsker at bruge dette til din virksomhed

  • Tjekker ind under arrangementer og konferencer, uanset om de er vært af dig, eller hvis du deltager.
  • På dit kontor eller butik for at promovere, hvor du er baseret på dine mursteins- og mørtelsteder (fungerer ikke helt det samme, hvis du arbejder hjemmefra).
  • Fremme til dine kunder til at tjekke ind, mens de er på dit sted og dele, hvor de er, og tilbud en rabat eller andre fordele til dem, der gør.
  • På lokation for fotografering eller videobilleder (medmindre det er et sted, du vil have for dig selv).
  • På en holdudflugt, hvor du ikke havde noget imod folk at vide, hvor du har været.
  • Når du forlader et sted, du lige har besøgt, som du er glad for at vise sig.

Hvis du tænder for Snap Maps til en begivenhed eller på kontoret, skal du sørge for at slå det fra, før du går hjem, eller dine klienter eller kunder vil vide, hvor du bor, hvis du er aktiv på nogen måde. Det samme gælder for at besøge hvor som helst tophemmelighed, ligesom en potentiel klient.

PAPIRKLIP LINK VALG

Del dine seneste links på Snapchat ved hjælp af funktionen til kliplink. Uanset om det er et produkt, du lige har købt, eller et stykke indhold, du lige har oprettet til din virksomhed, kan du nu linke et hvilket som helst snap til ethvert link på dit udklipsholder. Du kan også skrive linket, hvis du ikke kan kopiere det på din telefon af en eller anden grund. Du kan bruge denne indstilling, når du tager et foto eller en video, enten til at sende til en bestemt person eller føje til din historie.

Årsager til, at du måske ønsker at bruge dette til din virksomhed:

  • Tilføj dit indhold og dine produkter, du gerne vil have organisk, mellem andet traditionelt Snapchat-indhold for problemfrit at give fordele og give muligheder for at tilmelde dig mere inden for den samme platform.
  • Del alt indhold, du opretter på tværs af en platform mere, for at nå en anden del af dit målmarked.
  • Del indhold på en platform, der viser indhold til seerne efter de seneste og ikke af en algoritme.

GRUPPEHISTORIER

Konfigurer en historie, som flere personer kan føje til ved hjælp af Group Stories. Dette er en populær funktion til fødselsdage og bryllupper, men den kan også bruges af virksomheder og til personlig brug. Du kan begrænse, hvem der kan tilføje det ved enten Geofence + venner eller udvide til venner af venner, eller du kan vælge bestemte personer, der er dine venner, der skal tilføje og se historien.

Gruppehistorien forsvinder efter 24 timers passering uden at nogen tilføjer historien, så du kan enten spille et spil med at holde den i gang eller afslutte den efter en aftalt tid. Hvis du har begrænset det af Geofence, kan du ikke tilføje det, medmindre det er på det sted, så det slutter 24 timer efter din begivenhed, eller den sidste person er tilbage.

Årsager til, at du måske ønsker at bruge dette til din virksomhed:

  • Som en fest- eller begivenhedsplanlægger kan du oprette dette på vegne af din klient eller hjælpe din klient med at opsætte dette, så deres gæster kan føje til deres Group Story. Du ville gøre dette ved hjælp af deres login, men indstil det for dem eller hjælpe dem med at gøre det, da deres gæster sandsynligvis ikke vil følge din Snapchat. Deres venner kunne tilføje det, begrænset af enten Geofence eller bare hvem de inviterede, så kunne deres venner og venner af venner (eller et udvalgt par) se.
  • Som forretningsejer kan du muligvis oprette en forretningshistorie, som kunder, der følger dig, kan tilføje til, enten mens du besøger et bestemt sted eller hvor som helst.
  • Som en vigtig begivenhedsarrangør kan du muligvis oprette dette, så folk, der besøger din begivenhed, såsom en festival eller konference, kan føje til historien, begrænse ved Geofence, (eller vælge specifikke personer, der kan tilføje det og derefter kun tillade venner / følgere for at se).
  • Som en del af en lanceringsdag eller som en almindelig ting, kan du invitere dine kunder til at bidrage, mens du besøger din nye butik eller restaurant eller anden fysisk placering, ved at begrænse Geofence til dem, der har besøgt det nye sted og følge dig.

Begrænsninger af koncernhistorier

  • Du kan kun indstille Geofence efter adresse, ikke koordinater, og det giver cirka en blokradius, så det er ikke meget præcist.
  • Hvis du vil tilføje en Geofence, kan du ikke kun tilføje specifikke venner.
  • Hvis du bruger en Geofence, kan venner kun tilføje, mens de er på stedet, ikke mens de er klar, på vej, eller når de forlader radius.
  • Hvis du vælger specifikke venner at tilføje, tillader Snapchat i øjeblikket ikke venner af venner at se historien, kun specifikke venner, som historien ejer vælger også på en anden liste fra deres tilhængere.
  • Hvis nogen som en kunde skulle tilføje noget, du ikke godkendte, kunne du ikke slette det, du kan kun slette hele historien eller bede dem om at fjerne den.
  • Gruppehistorier kan i øjeblikket ikke vises på Discover-siden offentligt, kun indhold vist af Snapchat vises der.

Test disse funktioner til din egen virksomhed, og eksperimentér med, hvordan du kan bruge dem som en del af din strategi for digitalt indhold.

Foto af Clem Onojeghuo