Du synes måske, at du er den morsomste person på sociale medier, og at dine snaps er vigtig visning, men det betyder ikke, at andre mennesker deler det samme syn. Hvis du mener, at du ikke er lige så populær, som du engang var, eller hvis nogen ikke svarer på dine snaps eller meddelelser, er det sådan, hvordan du fortæller, om nogen blokerede dig for på Snapchat

Sociale medier er et uredeligt sted, et sted, hvor folk kan handle ud fra karakter og på trods af uden virkelig at overveje konsekvenserne. Effekten af ​​sociale medier på vores psykologi studeres og forstås kun. Det er nu knyttet til depression, angst, følelser af utilstrækkelighed og værre.

Intet forværrer disse negative følelser mere end at være uvenlig eller blokeret. Det udløser følelser af afvisning, som kan føre til tristhed eller vrede afhængigt af din personlighed.

Har nogen blokeret dig på Snapchat?

At blive blokeret af randoms på sociale medier er en del af oplevelsen af ​​at bruge sådanne medier og intet at bekymre sig om. At blive blokeret af en ven eller et familiemedlem er dog noget helt andet. Sociale netværk er ikke altid de bedste til at fortælle dig, om du er blevet blokeret, fordi de ved, at det kan medføre, at du ikke bruger dette netværk i et stykke tid.

Der er dog måder at finde ud af, om du er blokeret, hvilket vi vil gennemgå nu.

Tjek din Snapchat-kontaktliste

Den nemmeste måde at fortælle, om nogen blokerede dig for på Snapchat, er at tjekke din kontaktliste. Hvis de var der et minut og var gået det næste, er du muligvis blevet blokeret. Det er også muligt, at du måske bare er blevet fjernet som en kontakt, så sørg for at se, om det er alt det her.

Tjek en historie

Hvis den person, du har mistanke om, har blokeret dig, er en produktiv uploader, skal du tjekke din fane Historier for at se, om du kan se noget af deres ting. Hvis du skulle se noget, men ikke se noget, er dette en god indikator for, at de har blokeret dig. Det er ikke definitivt af nogen strækning, men det antyder, at de muligvis har blokeret dig på Snapchat.

Søg efter deres navn

Lav en hurtig søgning efter deres navn, så finder du hurtigt ud, om de blokerede for dig. Gå til Historier og tryk på søgning. Indtast deres brugernavn og søg. Hvis du ikke er blokeret, vises deres navn i søgevinduet. Hvis navnet ikke vises, betyder det, at du er blevet blokeret, eller at de har forladt Snapchat helt.

Hvis du ser deres navn, skal du trykke på plustegnet ved siden af ​​det, og du kan se en meddelelse, der siger: ”Beklager, kunne ikke finde dette brugernavn.” Dette er en anden indikation af, at de har blokeret dig.

Send dem en besked

Hvis du har chattet med personen før og har chats på din liste, kan du prøve at sende ham besked igen. Hvis du ser noget i retning af 'Det lykkedes ikke at sende din besked - Tryk for at prøve igen', betyder det, at du er blevet blokeret.

Hvis du ser 'Venter' og et gråt ikon i stedet for blåt eller lyserødt, er du blevet slettet fra deres kontaktliste.

Brug en anden Snapchat-konto

En anden let måde at kontrollere, om nogen har blokeret dig på Snapchat (eller andre sociale medier for den sags skyld), er at bruge en anden konto og se, om du stadig kan se dem. Hvis du allerede har flere Snapchat-konti, skal du gå videre og skifte konti og prøve at søge efter deres navn. Hvis du finder dem på den konto, men ikke på din hovedkonto, har de sandsynligvis blokeret din hovedkonto.

Denne teknik kunne dog mislykkes, hvis den person, der blokerer for dig, allerede kendte til din anden Snapchat-konto, da de let bare kunne blokere denne konto. For at komme omkring dette kan du oprette en ny konto, som du lige vil bruge til at se, om de faktisk har blokeret dig. Hvis du ikke ser dem på nogen konto, dog inklusive den, du lige har oprettet, vil de sandsynligvis bare slettet deres Snapchat-konto.

Den ene ting at bemærke om denne metode er, at selvom den fortæller dig, om nogen har blokeret dig, giver den ikke dig licens til at omgås der blokeres. Hvis nogen har blokeret dig, er det ikke en god måde at håndtere situationen at oprette en anden konto for at prøve og sende dem besked dem alligevel. Det er altid bedre at tale personligt høfligt ansigt til ansigt for at se, hvorfor de muligvis har blokeret dig. Gå aldrig ud af din måde at chikanere nogen, især efter at de har blokeret dig.

Kontroller, inden du reagerer

Hvis du har mistanke om, at nogen har blokeret dig på Snapchat, skal du ikke flyve væk fra håndtaget med det samme. Kontroller dine fakta, før du reagerer. Personen kan have forladt Snapchat helt. Flere og flere mennesker bevæger sig væk fra sociale medier, og de kan være en af ​​dem. De kan også have fået deres konto til at blive hacket, lukket ned, eller andet kan helt andet være sket.

Før du reagerer, skal du spørge en gensidig ven, om de kan se personen. Se dem, hvis du kan. Hvis de kan se personen, men det kan du ikke, er chancerne for, at de faktisk har blokeret dig. Hvis de heller ikke kan se dem, er der sandsynligvis mere til historien.

Kontroller, om nogen følger dig på Snapchat

At finde ud af, om nogen har fulgt dig på Snapchat, er meget mere definitive end at prøve at se, om nogen har blokeret dig eller ej. At blive fulgt er en positiv ting, så alle sociale netværk ønsker at opmuntre til den positive feedbacksløjfe. Derfor er det altid lettere at finde ud af positive ting (som hvem der har fulgt dig) end negative ting (hvem der har blokeret dig).

For at finde ud af, om en person følger dig på Snapchat:

  1. Søg efter deres navn i appen. Vælg og hold deres brugernavn indtil en menu vises. Fra pop op-menuen skal du trykke på deres profilbillede. Dette bringer dig til deres profilside, som det ses nedenfor. Hvis denne bruger følger dig tilbage, ser du deres Snapscore som angivet nedenfor. Ellers kan du kun se deres brugernavn.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis nogen ikke følger dig tilbage; det kunne bare betyde, at de endnu ikke har nået det. De bruger muligvis ikke netværket så meget som du gør, eller de kan have været optaget.