Hvorfor viser min Instagram, at jeg følger mennesker, som jeg aldrig har gjort?


Svar 1:

Dette er et interessant spørgsmål! Der kan være en hel del grunde til, at dette sker, og jeg er også nysgerrig efter at finde ud af det, men jeg er her for at dele en idé, jeg havde, som kan være årsagen til denne begivenhed.

Salg af konti

-Instagram er designet på en måde, som du kan redigere alle aspekter af en konto, du ejer, såsom brugernavn, bio, og du kan endda fjerne alle dine uploadede billeder.

Min idé er, at de konti, du følger, ikke faktisk er konti, som du ikke fulgte, men snarere konti, der er solgt for penge til virksomheder eller andre almindelige mennesker, der har lyst til Instagram-berømmelse. De kunne ændre hele profilen og tage alle de tidligere billeder og uploade deres egne, som om det var dem, der ejes konti i første omgang.


Svar 2:

Kan du klikke på et getfollowers-link på en anden instagramkonto bio.


Svar 3:

Der er et par mulige grunde. Den første er normalt, at du måske har fulgt dem og helt glemt. Instagram viser dig ikke 100% af de indlæg, som folk poster, så du har muligvis ikke set indhold fra dem i lang tid.

Den anden mulighed er, at kontoen har ændret sig, siden du fulgte den. Bogstaveligt talt kan hvert enkelt aspekt af en konto redigeres, så hvis nogen beslutter at opgive deres konto og gav den eller solgte den til en anden, kan den nye ejer slette alle de tidligere indlæg, ændre brugernavnet og beholde tilhængere. Når den nye ejer derefter poster noget, du ser det, har du fulgt den forrige ejer.

For det tredje er du uforvarende tilladelse til en tredjepart-app til at kontrollere din konto, og den følger andre konti på dine vegne. Du kan kontrollere de autoriserede apps under dine indstillinger, tilbagekalde tilladelserne for en app, du ikke bruger eller ikke genkender.


Svar 4:

Enten glemte du, at du fulgte dem, eller 2. du ved et uheld tryk på følg fordi appen var åben eller 2a. din enhed blev låst op eller 2b. din skærm gik ikke ud.


Svar 5:

Bestemt, du har givet tilladelse til ikke-godkendte apps. Hvis du har tilknyttet din Instagram-konto til disse apps før, har du sandsynligvis givet dem tilladelse til at udføre disse uønskede handlinger.,

Følg disse trin for at tilbagekalde ikke-godkendt appadgang nu:

1. Gå fra din computer til Instagram-webstedet. ...

2. Klik på brugerikonet, der findes øverst til højre på din skærm.

3. Gå ind på dine Instagram-indstillinger, og vælg “Authorised Apps ”

4. Du vil se en liste over de apps og websteder, der er linket til din Instagram-konto.


Svar 6:

Kontroller i din Instagram-indstilling, hvilke apps der er forbundet til din Instagram-konto.

Du har muligvis givet sådan adgang ubevidst til nogle apps. Hvis nogle af de fundne der vil se mistænkelige ud for dig (eller du ikke engang kender eller bruger dem), skal du fjerne dem med det samme.

Dette er sandsynligvis årsagen. De foretager nogle handlinger ved hjælp af din profil uden din viden.

Håber jeg hjalp!


Svar 7:
Glem ikke

det faktum, at du muligvis har anmodet om at følge nogen for længe siden, og lige nu accepterer de dig :)